3/23/2014

Barcelona, Lost & Found Market




El Lost & Found es un mercat de compravenda i d'intercanvi d'objectes de segona mà, obert a tothom que vulguin participar aportant articles propis, que s'ha celebrat a Barcelona els dies 22 i 23 de març. Ja és la desena edició, des de 2007, amb varies convocatòries cada any.

Avui he decidit passar-m'hi, sobretot pel lloc on es feia, un dels meus llocs preferits de la ciutat: l'Estació de França. El mercat ocupava el vestíbul de l'estació i també el de les andanes, encara que no arribava més enllà perquè la circulació de trens no estava pas interrompuda.

Hipsters, alternatius, famílies, modelnos, quinquis, tietes, passavolants i altres inclassificats en formaven la concurrència, i, almenys fins a les 12, s'ha pogut triar i remenar amb certa tranquil·litat, encara que a partir d'aquella hora l'aglomeració era molt considerable. He aguantat fins les 13, justs a temps d'anar a prendre un aperitiu al proper 300 del Born, de la Moritz (patates braves incommensurables!).

Últimament faig coses molt rares, que mai hagués dit que acabaria fent: des de declarar-me seguidora del Juan Diego Flórez (ex-belcanto), a comprar-me unes sabates de segona mà. "Ecs, quin fàstic", hagués dit fins avui a les 12:30. Però a les 12:31 n'he vist unes tan maques, tan netes, tan còmodes quan les he provat, que, que voleu que us digui, sempre hi ha d'haver una primera vegada. Unes precioses sabates de pell molt treballada i calada d'Alberto Gozzi, marca artesanal italiana, amb la caixa original (ep! important, encara que no ho sembli!), que cap al 2001 valien 150 euros, i he aconseguit per 20 (30 abans de regatejar). I, per completar el look vintage, un bolso de Alexander (?), de color crema clar, a 3 eurets, que ni he regatejat. Quan en fan la próxima edició?