3/20/2014

El Liceu rectifica la situació de les butaques Premium per al recital de Jonas Kaufmann


Tres dies després de fer-ho públic, i davant de l'allau de queixes del públic de platea i opinions desfavorables per part d'altres situats a altres llocs, però que també opinàvem que era una manca de respecte, el Liceu ha rectificat el tema de les butaques Premium al recital de Jonas Kaufmann per al 28 de març.

Ha desistit de col·locar tres fileres de butaques a sobre el fossat de l'orquestra, davant de la primera fila de platea, i ha decidit recol·locar els Premiums a dalt de l'escenari, als laterals, al voltant del tenor. Posar-los darrere, a 150€ la butaca, haguera estat poc encertat, perque la visió trasera del cantant, encara que segurament molt celebrada per la munió d'admiradors, no seria l'adient per al qualificatiu de Premium.
Es bona aquesta capacitat de modificar decisions que causen problemes i és millor encara si serveix per a reflexionar abans de prendre sengons quines iniciatives, tenint en compte només la caixa immediata (12.600€ més)  i no pas els qui l'omplen (tota la platea emprenyada).

També estaria bé, posats a demanar, que la web s'actualitzes sovint, i no veure encara a aquestes alçades, avui a les 15:30 h., que hi han "Noves entrades a la venda zona Premium", quan ja fa més de 24 hores que estan exhaurides. Que tampoc costa tant, dic jo...

I parlant de l'"eficàcia" dels serveis informàtics del teatre, quan ja havia publicat aquest post, miro el correu i em trobo amb aquest mail, amb errors importants a la part essencial del missatge, la de l'accés al nou usuari: